Roetveeg pieten stellen zich voor!

Vanaf heden kunt u ook bij ons terecht voor het boeken van Roetveeg Pieten. Uiteraard bieden bij ook nog steeds de traditionele Zwarte Pieten aan. De keuze is aan u. Hierbij een voorbeeld van onze Roetveeg Pieten:

Jumbo Tour 2019

Zaterdag 30 november hebben wij genoten van de tour langs alle Jumbo’s in Veenendaal! Hier een mooie sfeerimpressie van de dag. Bekijk ook de leuke vlog die wij gemaakt hebben tijdens de tour.

Avondintocht Lienden 2019

Wat een feest was het weer in Lienden!
Een avond intocht met veel Pieten en veel lichtjes.
Het werd even spannend toen Sinterklaas zoek was, maar gelukkig was hij op tijd bij het podium waar het feest was. Bekijk hier de beelden van deze leuke avond.

Julianatoren 2019

Wat een groot feest was het dit jaar weer in het pretpark Julianatoren! Er waren vele Pieten in het park om de kinderen te vermaken. Sinterklaas was er uiteraard ook en die ging zelfs een rondje in de achtbaan! Bekijk hier de beelden van deze gezellige dag. Onze Paparazzi Piet heeft speciaal voor jullie weer een leuke vlog gemaakt.

Winkelcentrum Ellekoot 2018

Ook in een winkelcentrum zetten wij de boel op zijn kop. Wat waren er veel kinderen! Dan maar pepernoten in de lucht gooien! Bekijk hier de beelden.

Juliana Toren 2018

Wat er is nou leuker dan met zwarte piet in een achtbaan of draaimolen? Wij waren aanwezig in de Juliana Toren. Wat was het een feest! Bekijk hier de beelden.

Jumbo Tour 2018

Wat was het weer gezellig bij de Jumbo supermarkten in Veenendaal! De kinderen hadden allemaal een brede glimlach op hun gezicht bij het ontvangen van hun cadeautje. Vele hadden een mooie tekening ingeleverd bij de Sint en zijn Pieten. Even blij dansen op de muziek en hop naar de volgende Jumbo! Wat een gezellig dag. Gelukkig hebben wij de foto’s nog en er is zelfs een mooie vlog gemaakt die wij je graag willen laten zien.