Jumbo Tour 2019

Zaterdag 30 november hebben wij genoten van de tour langs alle Jumbo’s in Veenendaal! Hier een mooie sfeerimpressie van de dag. Bekijk ook de leuke vlog die wij gemaakt hebben tijdens de tour.

Jumbo Tour 2019 – Sint en Pietenbrigade

De vlog van Jumbo Tour 2019!Bekijk hier hoe gezellig het was dit jaar.Wij danken de volgende Jumbo's voor jullie warme welkom:Jumbo Huibers P.W.A. Park VeenendaalJumbo Huibers Bruïneplein, VeenendaalJumbo PetenbosJumbo Hoek Veenendaal

Geplaatst door Veensche Sint & Pieten Brigade op Dinsdag 3 december 2019

Avondintocht Lienden 2019

Wat een feest was het weer in Lienden!
Een avond intocht met veel Pieten en veel lichtjes.
Het werd even spannend toen Sinterklaas zoek was, maar gelukkig was hij op tijd bij het podium waar het feest was. Bekijk hier de beelden van deze leuke avond.

Vlog! – Avondintocht Lienden 2019 – Sint en Pietenbrigade

Wat een feest was het weer in Lienden!Een avond intocht met veel Pieten en veel lichtjes.Het werd even spannend toen Sinterklaas zoek was, maar gelukkig was hij op tijd bij het podium waar het feest was. Bekijk hier de beelden van deze leuke avond.

Geplaatst door Veensche Sint & Pieten Brigade op Zondag 24 november 2019

Julianatoren 2019

Wat een groot feest was het dit jaar weer in het pretpark Julianatoren! Er waren vele Pieten in het park om de kinderen te vermaken. Sinterklaas was er uiteraard ook en die ging zelfs een rondje in de achtbaan! Bekijk hier de beelden van deze gezellige dag. Onze Paparazzi Piet heeft speciaal voor jullie weer een leuke vlog gemaakt.

Vlog – Julianatoren 2019 – Sint en Pietenbrigade!

Bekijk hier onze vlog van het bezoek aan de julianatoren.Wij vonden het super gezellig, jij ook?Kon je er nou niet bij zijn? Bekijk hier dan de beelden!

Geplaatst door Veensche Sint & Pieten Brigade op Zaterdag 23 november 2019

Winkelcentrum Ellekoot 2018

Ook in een winkelcentrum zetten wij de boel op zijn kop. Wat waren er veel kinderen! Dan maar pepernoten in de lucht gooien! Bekijk hier de beelden.

Juliana Toren 2018

Wat er is nou leuker dan met zwarte piet in een achtbaan of draaimolen? Wij waren aanwezig in de Juliana Toren. Wat was het een feest! Bekijk hier de beelden.

Jumbo Tour 2018

Wat was het weer gezellig bij de Jumbo supermarkten in Veenendaal! De kinderen hadden allemaal een brede glimlach op hun gezicht bij het ontvangen van hun cadeautje. Vele hadden een mooie tekening ingeleverd bij de Sint en zijn Pieten. Even blij dansen op de muziek en hop naar de volgende Jumbo! Wat een gezellig dag. Gelukkig hebben wij de foto’s nog en er is zelfs een mooie vlog gemaakt die wij je graag willen laten zien.

Jumbo Tour 2018 – Veensche Sint en Pieten Brigade

Onze eerste vlog is online!Wat was de Jumbo tour toch weer leuk dit jaar!Bekijk de vlog van afgelopen zaterdag en vertel ons wat jullie ervan vonden!Met dank aan:Jumbo Huibers P.W.A. Park VeenendaalJumbo PetenbosJumbo Huibers Bruïneplein, VeenendaalJumbo Hoek VeenendaalOliebollenkraam Dr Slotemaker De Bruineplein VeenendaalShoelia

Geplaatst door Veensche Sint & Pieten Brigade op Maandag 3 december 2018