Mogelijkheden

Schoolbezoek

Het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten wordt geheel in overleg met u gepland. Sinterklaas bezoekt uw school met minimaal 2 Pieten. In overleg kan het aantal Pieten worden uitgebreid. Afhankelijk van uw wensen wordt er een tarief bepaald.

Bedrijfsbezoek

Een bedrijfsfeest wordt zoveel mogelijk in overleg met u ingevuld. Sinterklaas komt standaard met 4 Pieten op bezoek. Afhankelijk van het aantal kinderen kunnen wij het aantal Pieten uitbreiden. 
Een standaard bezoek van 60 minuten kost € 250. Kosten van extra Pieten en tijd op aanvraag.

Kinderfeestjes / Winkelcentra / Intochten

Informeer naar de mogelijkheden en afhankelijk van uw wensen zal er een tarief worden bepaald. Nieuwsgierig geworden naar hoe de Sint en zijn Pietenbrigade eruit zien? Bekijk hier het beeldmateriaal op de Media pagina.

Sinterklaasfeest in de Bijenmarkt

Wilt u graag een Sinterklaas feest vieren voor uw bedrijf of hele familie? Het is nu mogelijk om dit te doen in het restaurant de Bijenmarkt! Een geheel verzorgd arrangement met eten en drinken. Daarbij komt Sinterklaas met zijn allerleukste Pieten een bezoek brengen. Dit allemaal terwijl u een heerlijk pannenkoek aan het eten bent! Vraag naar de mogelijkheden en mail ons.

Poffertjes Arrangement!

Wilt u de Sint en Pieten op bezoek bij uw bedrijf? Dat kan! Het is zelfs mogelijk om er een compleet feest van te maken met de poffertjeskraam. Daarnaast worden er ook oer hollandse hapjes geserveerd. Dit heerlijke arrangement bieden wij aan in samenwerking met Pannenkoekenrestaurant de Bijenmarkt. Prijs op aanvraag.


Wilt u meteen een boeking doen? Dat kan via onderstaande contact formulier. Wij zullen die dan z.s.m. beantwoorden.