Mogelijkheden

Huisbezoeken

Standaard Huisbezoek (€45)
Sinterklaas komt met twee pieten binnen en neemt de pakjes mee en zijn grote boek mee. Hij zal de kinderen bij zich roepen en kijken wat er in het grote boek staat over hem/haar. En natuurlijk zullen de eerste cadeautjes alvast gegeven worden.
(duur +- 25 min)

Flits bezoek (€25)
Sinterklaas komt met zijn pieten de cadeautjes aan de deur brengen. Vanaf de deur zal Sinterklaas een kort praatje maken met de kinderen en is er nog ruimte om eventueel buiten met de kinderen nog een foto te maken.
Daarna moet Sinterklaas helaas weer verder wat hij is druk.
(duur +- 5 min)

Alle prijzen zijn inclusief strooigoed en reiskosten binnen ons gebied.

Voor meer informatie over de huisbezoeken verwijzen wij u naar de pagina ‘Huisbezoeken’.

Schoolbezoek

Het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten wordt geheel in overleg met u gepland. Sinterklaas bezoekt uw school met minimaal 2 Pieten. In overleg kan het aantal Pieten worden uitgebreid. Afhankelijk van uw wensen wordt er een tarief bepaald.

Bedrijfsbezoek

Een bedrijfsfeest wordt zoveel mogelijk in overleg met u ingevuld. Sinterklaas komt standaard met 4 Pieten op bezoek. Afhankelijk van het aantal kinderen kunnen wij het aantal Pieten uitbreiden. 
Een standaard bezoek van 60 minuten kost € 250. Kosten van extra Pieten en tijd op aanvraag.

Kinderfeestjes / Winkelcentra / Intochten

Informeer naar de mogelijkheden en afhankelijk van uw wensen zal er een tarief worden bepaald. Nieuwsgierig geworden naar hoe de Sint en zijn Pietenbrigade eruit zien? Bekijk hier het beeldmateriaal op de Media pagina.

Sinterklaasfeest in de Bijenmarkt

Wilt u graag een Sinterklaas feest vieren voor uw bedrijf of hele familie? Het is nu mogelijk om dit te doen in het restaurant de Bijenmarkt! Een geheel verzorgd arrangement met eten en drinken. Daarbij komt Sinterklaas met zijn allerleukste Pieten een bezoek brengen. Dit allemaal terwijl u een heerlijk pannenkoek aan het eten bent! Vraag naar de mogelijkheden en mail ons.

Poffertjes Arrangement!

Wilt u de Sint en Pieten op bezoek bij uw bedrijf? Dat kan! Het is zelfs mogelijk om er een compleet feest van te maken met de poffertjeskraam. Daarnaast worden er ook oer hollandse hapjes geserveerd. Dit heerlijke arrangement bieden wij aan in samenwerking met Pannenkoekenrestaurant de Bijenmarkt. Prijs op aanvraag.


Wilt u meteen een boeking doen? Dat kan via onderstaande contact formulier. Wij zullen die dan z.s.m. beantwoorden.

Update: Ons contact formulier werkt momenteel even niet. U kunt mailen naar veenschesintenpietenbrigade.nl